Οι οδηγοί μας, γνωρίζουν πολύ καλά τόσο το αστικό όσο και το εθνικό δίκτυο της Ελλάδας. Έτσι μπορούν να σας μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα σε κάθε σας προορισμό από την βέλτιστη διαδρομή. Οι Περισσότεροι οδηγοί ομιλούν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών για τους οδηγούς Ταξί, δίνοντας πάντα απόδειξη για την μεταφορά που θα πραγματοποιήσουν.

Ο στόλος των οχημάτων μας,  περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σύγχρονα και δημοφιλή μοντέλα Taxi Mercedes Benz, τα οποία είναι άριστα συντηρημένα και προσεγμένα σε θέματα καθαριότητας. Τόσο τα ταξί που διαθέτει η εταιρεία καθώς και το Pulman, Van ή Limo, είναι ικανά να παρέχουν την μέγιστη εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης σε κάθε σας μετακίνηση.

limo-mercedes

Mercedes Benz Limo

H Λιμουζίνα της Mercedes, ένα πολυτελέστατο όχημα κατάλληλο για γάμους ή εκδηλώσεις.

mercedes-taxi

Mercedes Benz Taxi

Κινηθείτε εντός της Αθήνας με πολυτέλεια και άνεση με ένα ταξί Mercedes.

pulman-setra

Πούλμαν Mercedes - Setra

Ο στόλος μας αποτελείται από υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία Mercedes και Setra, των 17, 36, 50 και 54 θέσεων. Τα πούλμαν της εταιρείας μας είναι κατάλληλα και άριστα εξοπλισμένα για πολύωρες άνετες εκδρομές εντός και εκτός Αττικής.

mini-van

Mercedes Benz Van

Το VIP Mini Van της εταιρείας μας αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις εταιρικές μετακινήσεις σας ή για τη μεταφορά τουριστικών γκρουπ σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ή εκτός Αττικής.