Θέλετε να γνωρίσετε και να περιηγηθείτε στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα των Αθηνών αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας; Η εταιρεία Mercedes Taxi Club έχει σχεδιάσει τα πιο ανταγωνιστικά εκδρομικά πακέτα για διαδρομές εντός και εκτός Αθηνών. Ανακαλύψτε την ομορφιά τους, δείτε τις αρχαιότητες με την άνεση και πολυτέλεια του Mercedes Taxi Club
 Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή πακέτα εκδρομών. Επίσης η εταιρεία μας, σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε εσείς τη διαδρομή σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Απλά καλέστε μας!!

Δελφοί, Αράχωβα, Όσιος Λουκάς

delfoi

Αναχώρηση στις 08.00’ το πρωί, για τους Δελφούς και τον Όσιο Λουκά, δύο προορισμούς πολύ σημαντικούς λόγω του ότι αναδεικνύουν δύο από τις σπουδαιότερες περιόδους του Ελληνικού πολιτισμού.

Περισσότερα

Ακρωτήριο Σούνιο

temple-poseidon

Απέχοντας μόλις 68 χλμ. από την Αθήνα  είναι ιδανικός προορισμός για μια μονοήμερη  εκδρομή, καθώς συνδυάζει την επίσκεψη στο μοναδικού κάλλους αρχαιολογικό χώρο με τη σαγηνευτική θέα στο καθάριο Αιγαίο Πέλαγος.

Περισσότερα

Περιήγηση στην Αθήνα

athens-panepisthmio

Η πόλη που γέννησε τη δημοκρατία, τις επιστήμες και τις καλές τέχνες είναι έτοιμη να σας αποκαλύψει τα μυστικά της. Η Αθήνα της ιστορίας και του αρχαίου πολιτισμού– του Παρθενώνα, της Ακρόπολης, της Αρχαίας Αγοράς.

Περισσότερα

Αρχαία Κόρινθος

korinthos

Αρχαία Κόρινθος: Σε απόσταση μόλις 1 ώρας και 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από την Αθήνα  βρίσκεται το χωριό Αρχαία Κόρινθος με τον ομώνυμο αρχαιολογικό χώρο και το περίφημο κάστρο.

Περισσότερα