Ερώτηση 1. Πως μπορώ να κάνω μία κράτηση;

Καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας θα καλύψουμε τις ανάγκες σας 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τις αργίες. Καλέστε την εταιρεία μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Περισσότερα

Ερώτηση 2. Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

Για την δική σας διευκόλυνση έχουμε εξασφαλίσει να σας παρέχουμε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να πληρώσετε με:

Περισσότερα

Ερώτηση 3. Περέχετε παιδικά καθίσματα;

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των παιδιών. Γι' αυτό και διαθέτουμε έμπειρους οδήγούς αλλά και παιδικά καθίσματα για την διευκόλυνση και ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Απλά ζητήστε το!!!

Ερώτηση 4. Αναλαμβάνετε μόνιμες συνεργασίες με εταιρείες;

Ασφαλώς. Μπορούμε να μεταφέρουμε τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό σας σε καθημερινή βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ερώτηση 5. Υπάρχει ξεναγός στα VIP tours?

Το νομικό πλαίσιο της Ελλάδας είναι αυστηρό σε αυτό το τομέα και η ξενάγηση από τον οδηγό εκτός του αυτοκινήτου απαγορεύεται ρητά. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να μας ενημερώσετε από την αρχή της κράτησής σας ώστε να μεριμνήσουμε εμείς για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας.

Ερώτηση 6. Ποιές είναι οι ώρες εξυπηρέτησης;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας 24 ώρες το 24 ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε στις μετακινήσεις σας.